Upptäck fler produkter i Sohan kategorin
Bästa sidan för
Te & Kaffe
En bit bröd och en bräda
Discover more products in the Nougat category
Persian Pistachio
+Viuna exklusivt recept
Mjöliga, munsbitsstora och runda
Viuna kategorier
kolla in nya produkter och produktkollektioner
Nya produkter
Produkt Kollektioner
Utforska produktkollektioner från deras foton
Nougat Pistasch, Mandel 18 % – 200 gram
Ingredienser:
Flytande glukos, socker, mandlar, pistagenötter, pastöriserat äggvita, rosvatten, vatten
Flytande glukos, socker, mandlar, pistagenötter, pastöriserat äggvita, rosvatten, vatten
Nougat Pistasch, Mandel 18 % – 200 gram
Ingredienser:
Flytande glukos, socker, mandlar, pistagenötter, pastöriserat äggvita, rosvatten, vatten
Flytande glukos, socker, mandlar, pistagenötter, pastöriserat äggvita, rosvatten, vatten
Sohan Saffran- 350 gram
125,00 kr
Ingredienser:
Saffran Sohan, Nettovikt: 350 g, Ingredienser: Vegetabiliskt smör, Socker, Vetemjöl, Svenskt äggulepulver, vetegroddpulver, Pistagenötter, Kardemumma, Saffran, Vatten.
| Nutritional value table | ||
| Per 100 g | Persisk Saffran Sohan | |
| 2318/554 | KJ/Kcal | Energi |
| 46.7 | g | Fett |
| 12.4 | g | -Mättat fett |
| 53.5 | g | Kolhydrat |
| 29 | g | - Sockerarter |
| 4.5 | g | Protein |
| 0.04 | g | Salt |
Sohan Saffran- 350 gram
125,00 kr
Ingredienser:
Saffran Sohan, Nettovikt: 350 g, Ingredienser: Vegetabiliskt smör, Socker, Vetemjöl, Svenskt äggulepulver, vetegroddpulver, Pistagenötter, Kardemumma, Saffran, Vatten.
| Nutritional value table | ||
| Per 100 g | Persisk Saffran Sohan | |
| 2318/554 | KJ/Kcal | Energi |
| 46.7 | g | Fett |
| 12.4 | g | -Mättat fett |
| 53.5 | g | Kolhydrat |
| 29 | g | - Sockerarter |
| 4.5 | g | Protein |
| 0.04 | g | Salt |
Nougat Pistasch, Mandel 18 % – 200 gram
Ingredienser:
Flytande glukos, socker, mandlar, pistagenötter, pastöriserat äggvita, rosvatten, vatten
Flytande glukos, socker, mandlar, pistagenötter, pastöriserat äggvita, rosvatten, vatten
Rules for choosing furniture
Hur görs en bit nougat?
nougat är en klassisk konfekt gjord av sockerlag eller honung, vispad äggvita och fina nötter som pistage och mandel. Den kokas varsamt enligt traditionella metoder och skärs i delikata bitar när den svalnat. Varje tugga är en symbol för hantverksskicklighet och söt njutning.
-
Koka sockerlag eller honung tills den får rätt konsistens.
-
Tillsätt vispad äggvita för en mjuk och seg struktur.
-
Blanda i nötter som pistage eller mandel i den varma massan.
-
Skär och förpacka efter att nougaten har svalnat.